central-heating-content-image

Het belang van een goed onderhouden centrale verwarming

  • Wij verkopen onder meer bekende en betrouwbare merken als Buderus, ACV en Saint Roch Couvin. Wij beseffen ons namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om uw verwarming correct en tijdig te laten onderhouden.

  • Centrale verwarming is, mits goed gebruikt, de meest voordelige manier om een huis comfortabel te verwarmen. Het meest bekende systeem zijn radiatoren, waarvan de opwarming gebeurt via een leidingstelsel vanuit een centrale verwarmingsketel. In moderne ketels vindt de verbranding, afgesloten van de lucht binnenshuis, plaats. Dit verlaagt de kans op koolmonoxidevergiftiging aanzienlijk, wat direct het belang van het onderhoud van uw verwarming aantoont.

Gratis advies

  • Als bekende naam in onze sector in Beringen en omgeving krijgen we ook regelmatig te maken met doe-het-zelvers die zelf hun verwarmingstoestellen willen plaatsen en onderhouden. Dat kan natuurlijk en we voorzien hen daarbij met plezier van gratis advies.

  • Als u nu meer wilt weten over het onderhoud, het nazicht van stooktoestellen voor de verwarming van uw woning of bedrijfsgebouw, of over de aanmaak van warm verbruikswater, wij helpen u er graag verder mee.

  • Een centraal verwarmingssysteem zorgt voor een gelijkmatige verwarming van grote ruimten en verbetert bovendien de kwaliteit van de binnenlucht, dus twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren wanneer het u goed uitkomt.

Realisaties